dissabte, 20 d’agost del 2011

Fi de segona temporada de Lletres i Paisatges (2010/2011)



Aquest és un blog humil, senzill, sense pretensions, que durant gairebé dos anys ha volgut parlar d'autors, paisatges, apunts locals, comarcals, culturals, d'actualitat, d'efemèrides, de festes, d'espais naturals, d'Història, recuperar la memòria, reivindicar el Patrimoni d'una comarca poc reivindicada...i tot plegat ho he fet a través dels escrits d'alguns autors, d'apunts personals i sobretot d'imatges i videos que gràcies a la xarxa i les noves tecnologies ens ajuden a conèixer i apropar-nos a paisatges que sovint no coneixem i els tenim al costat de casa.


Vet aquí algunes dades abans d'acabar una segona temporada d'aquest blog:

Lletres i Paisatges del Baix Llobregat (2009 - 2011)

2 anys i gairebé 3 mesos

170 posts (i alguns comentaris: 10 comentaris i 8 seguidors)

+ de 3990 visualitzacions

+ de 3000 visites i 4200 descàrregues de la pàgina.

El post amb més visualitzacions ha sigut:

"150 anys de l'arribada del tren a Martorell" amb 214.

Els pobles amb més posts han sigut Sant Boi de Llobregat, La Colònia Güell (Santa Coloma de Cervelló) i Castelldefels.

Apart de la temporada passada que vaig fer un intens inventari d'autors, els autors amb més posts han sigut la Joana Raspall i la Carme Raichs.


************

Aquest és un blog que podria donar encara molt de sí...Podría parlar del proper festival Altaveu (pels volts de l'11 de Set) amb Antònia Font i Manel; o de la propera Festa del Modernisme de la Colònia Güell al 14 i 15 d'Octubre o de la nova edició dels Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat al Novembre, etc, etc...però he cregut que aquest blog necessita ara per ara un descans.

Seguirem fent nous descobriments locals i comarcals?

La veritat no ho sé...però si que voldria agrair a totes les persones que han seguit puntualment aquest espai. A les persones que els hi ha agrada o que s'hi han interesat i han mostrat el seu suport fer difondre'l: Llobregatmedia, XarxaSantboiana de blogs, Planetadelbaix...


A TOTS I A TOTES MOLTES GRÀCIES!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada